Niin kauheasti hämmästyin, kun luin aamulla MTV3 tekstikanavaa; Jussi Halla-Aho sanoo, ettei lakeja voi luoda valmiiksi pöytälaatikkoon.

 

Kyseessä on hallituksen antama esitys, jossa halutaan tehdä tämän hallituksen aikana valmiiksi laki pöytälaatikkoon, jotta NATO-kysymyksestä ei tulisi vaaliteemaa yhdellekään puolueelle.

 

Valiokunnan rooli on merkittävä, ja jos perustuslakia ryhdytään rikkomaan valiokunnan puheenjohtajan rooli on merkittävä; myös vastuunkannossa.

 

Sitten taisi “media” puuttua peliin, sillä sivun numero ja otsikko vaihtoivat paikkaa useaan kertaan; netti ja fyysinen TV olivat “eri linjoilla” jonkin aikaa ?

 

Mutta kaikki näyttää menevän, kuten Suomen hallituksessa 2005 sovittiin ?  Kun silloin tilattu tutkimus: “Media ja demokratia / kriittinen näkökulma ” valmistui aloitettiin Suomen demokratian purku !

 

Juurikin tutkimuksen mukaan mentiin: “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” Ja milloinka se YLE-veron suunnittelu, eli YLE:n ottaminen hallituksen haltuun alkoikaan ?

 

“Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”; ja taas ennen vaaleja tuolloin saimme maksettavaksemme 30 miljoonan “lisä”-lehdistötuen !

 

Pienten todellisten kansallismielisten puolueiden lehdet on tarkoituksella näivetetty ja suuret hakukoneet sensuroivat niiden näkyvyyttä; annan todisteet: archive.is/kimmoleaks.fi ei löydy … archive.today/kimmoleaks.fi ei löydy ; archive.today:n sisäinen hakukone löytää sivun.

Archive.is-pilvipalvelun osalta Suomen hallitus MAKSOI sen toimimattomaksi Suomessa ennen edellisiä eduskuntavaaleja .

Minä ihmisoikeudettomana kansalaisena siis ole kielletty puheenaihe “mediassa”; muita kiellettyjä puheenaiheita ovat : Suomen kastijärjestelmä: PL 118 § 3 momentti  ( Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa; syyteilmoitus muuten jätetty 9.12. 2005 )

 

Pankkien petoksen auttaminen 2017 seuraavalla lailla:  Lakia muutetaan niin, että panttikirjoja ei enää hallinnoi ( asunnot, mökit; asuinhuoneistot ) pankit, vaan Turun Maanmittauslaitos sähköisessä muodossa.

Tämä mahdollisti pankeille jättää panttikirjat lainan maksun jälkeen omiin nimiin; ja EKP ( Euroopan keskuspankki ) puustaa tätä kuplaa niin, että antaa 7 kertaisesti pankeille sisäänottolainaa tällaista “vapaata panttikirjaa” vastaan .

Suunnitelma lienee seuraava; kupla puhkaistaan ja pankit Suomessa kaatuvat; samalla EKP omistaa myös jo maksetut kiinteistöt; joiden panttikirjat on PETOKSELLISESTI jätetty pankkien nimiin .

Oma taisteluni 2 vuotta sitten kesti 7,5 kuukautta; pankin virkailijan valehdellessa, että panttikirjan haltijan muutos on vireillä.  Keväällä alkaneen “tutkimukseni” aikana ihmiset ovat avautuneet ja kertoneet kuinka pankeissa VALEHDELLAAN; “on kätevää, että panttikirja on meidän nimissä; saat lainaa puhelinsoitolla”; “ei sellaisia panttikirjoja enää” …  koottujen VALHEIDEN kavalkadi on loputon !

Suomessa “valta on eduskunnalla”-valhe ja sen takana oleva MANPETOS on kielletty puheenaihe: perustuslakimuutoksella 2011 siis tehtiin kastijärjestelmä; mutta myös annettiin valta WHO:lle .

Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 : “Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILM OITTAMAN “pandemian” seurauksena. ( todellisuudessa sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ).

 

Suomen “perustuslaki” siis 2011 mukautettiin WHO – valtaan ja kansalaisten ihmisoikeuksien poistoon Suomessa.

Mutta kyseessä on RIKOS, koska asiaa EI julistettu kiireelliseksi eikä se saanut 5/6 enemmistöä eduskunnassa, eikä PL 118 §:n ristiriitaa ole PL 6 §:n kanssa kommentoitu; lehdissä; YLE:ssä; valiokunnissa … täysi hiljaisuus niin WHO – Vallasta, kuin kastijärjestelmästäkin.

 

Seuraava kielletty puheenaine:  EIT sai pöydälleen tämän Suomen ongelman ENNEN  PL 2011 valtio /- maanpetoksia ! EIT 24221/06 Leino versus Suomi : Lainsäädännöllisen syrjinnän lopettaminen Suomessa.

Eoa päätös 876/2/05 ( PL 118 § valtiopetoksen esiaste ): “Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.”  ( rikosilmoitus Porin poliisille 8.9. 2005 ).

Seuraava kielletty puheenaihe: Hallitus esitteli kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla He 55/2007 rikoslakimuutoksen koskien Eoa päätöksen 876/2/05 mukaista ongelmaa: “Rikoslaki tulee muuttaa, ettei missään tapauksessa käy niin, että Kansainvälinen rikostuomioistuin saa toimivallan Suomea koskevissa asioissa, kun koko maan oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi .”

Tämä lain lausunnonantajan lausunto sekä Eoa päätös salattiin kansanedustajilta; heille kerrottiin: “Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole “.

Pl 118 § 3 momentti nimittäin “vaati” Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN ( “sopimus 2008 : Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-“oikeudenkäyntejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia “yksittäistapauksia”. ( EIT 24221/06 ; Eoa kansliapäätös 1350/4/08 ).

NYT oli mahdollista poistaa kansalaisten ihmisoikeudet PL 118 § 3 momentin avulla ilman vaaraa niiden siirtymisestä Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoille SUORAAN ! ( Kansainvälinen laki: mikäli jonkun maan laki / oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi saa Kansainvälinen Rikostuomioistuin suoraan toimivallan; siis ennen LAHJONTAA )

Näiden asioiden käsittelemisen estämiseksi Suomessa “poliisi” kirjaa valtio- / maanpetosrikokset S-diaariin ja jättää ne sinne IKUISIKSI ajoiksi !  ( näin Suomen valtiojohto toivoo ja sadat kansalaiset taistelevat “poliisin” puolueettoman esitutkintaoikeuden puolesta ).

Kun julkisesti EOA päätös 876/2/05 ( salattu 20.1.2 2007 asti ) todetaan rikolliseksi toimivallan ylitykseksi ( koska jätti kansalaisia informoimatta vakavasta ongelmasta )  ja esti poliisia tutkimasta rikoksia; voidaan ryhtyä tutkimaan lukuisia maan- / valtiopetoksia, joissa kymmeniätuhansia kansalaisia on kuollut ennenaikaisesti Valtiojohdon RIKOLLISEN toiminnan seurauksena .

 

Tokentube 25.5. 2021 Kimmo Leino puhuu; julkinen rikosilmoitus Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnasta ja maan- / valtiopetoksista … vastaanottanut poliisi oman todistuksensa mukaan kirjannut tämän Kansalaistorilla saamansa rikosilmoituksen S-diaariin !

Samaten on käynyt Virkamafia.fi – sivustolla oleville rikosilmoituksille.

P.S. toimitus on vastuusta vapaa, jos ihmisoikeudettomaksi itsenä sanominen on rikolliseksi Suomen “lainsäädännöllä” muutettu ; loppu kirjoitus on tämän asian todistelua, koska Euroopan “oikeusjärjestelmä” ei todisteita ota vatsaan; vaan TUHOAA ne . ( EOA kansliapäätös 1350/4/08 ; luettavissa kimmoleask.fi)

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Kimmo Leino

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Kimmo Leino
Kirjoittanut Kimmo Leino

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x