Tiesittekö, että Suomessa jotkut ihmiset saavat tehdä sellaisia asioita joista toiset ihmiset joutuvat vankilaan?

Ja ei en puhu siitä, että poliisit tai syyttäjä katsoisivat läpi sormien kavereitaan vaan siis Suomessa jotkut ihmiset saavat laillisesti tehdä sitä mistä toiset ihmiset joutuvat vaikeuksiin juridisesti.

Heillä on syytesuoja.

Esimerkiksi Hybridikeskuksen työntekijöillä on syytesuoja ja sitten saamme lukea uutisista seuraavaa:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/60a5a4c1-7c3c-4668-9ee8-a103ab042bb9

Tässäkin tapauksessa asian julkisuuteen tulo aiheutti paineen ja kyseinen ihminen joutui eroamaan.

Vaan alkaako poliisi tutkia tuota rikosta ja viekö syyttäjä asiaa eteenpäin, niin ei vie koska Suomen lain mukaan minä en saa ahdistella naisia, mutta jos olet töissä Hybridikeskuksessa niin se on täysin laillista.

Tärkein kysymys tässä on nyt se, että tulevatko uhrit saamaan korvausta kärsimyksestään vai käykö niin, että yksi sotilas uhrataan eliitin shakkilaudalta, sen jälkeen koitetaan koko tapaus unohtaa ja vähät välittää uhrien kärsimyksistä ja sen jälkeen otetaan uusi kaveri Hybridikeskukseen ja sama meininki jatkuu.

Syytesuojasta ja sen väärinkäytöksistä pitäisi puhua paljon enemmän, koska se laittaa ihmiset tässä yhteiskunnassa eriarvoiseen asemaan ja ei voi olla niin, että jos on luotu lait niin ne koskevat kaikkia kansalaisia, paitsi ehkä ei kuitenkaan sitä kaikkein rikkainta ja vaurainta tai heidän juoksupoikiaan.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Erittäin tunnettu koulukiusattu.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Leino Kimmo
10 kuukautta sitten

Suomessa syytesuoja tehtiin maanpetoksellisesti jo 2011 ”perustuslakiin”. Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan oel mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
Tuollaisen syyteilmoituksen olen jo 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättänyt ja rikosilmoituksen Porin poliisille 8.9. 2005 … kaikki yhä ”esitutkinnassa” !
Poliisi kirjaa maanpetosrikokset S-diaariin ja jättää ne sinne ikuisiksi ajoiksi. ( jue virkamafia.fi kuinka Kavoniukselle kävi ).
Myös EIT on on tehty tästä asiasta tietoiseksi ( EIT 24221/06 M Eoa kanlsiapäätös 1350/4/08)Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x