On hämmentävää miten koulukiusaajamainen kulttuuri on tullut yhteiskunnan normiksi.

Toisella kädellä poliitikot huutavat että maalittajat kuriin ja vähän ajan kuluttua he itse maalittavat niitä joista eivät pidä tai joiden mielipiteitä eivät siedä.

Myöskin toimittajat tekivät sen päätöksen, että hiiteen journalismi, palkkashekki on tärkein ja kaikki jotka uhkaavat heidän omistajiensa agendaa, niin niitä mustamaalataan.

Lukekaapa vaikkapä tämän päivän juttu Ossi Tiihosesta ja lukekaa sen jälkeen journalistin ohjeet ja miettikääpä asiaa uudestaan.

Minä en enää tiedä mikä ero on toimittajalla ja nettikiusaajalla.

Elämme aikaa jossa kaksinaismoralismi kukkii ja ihmisille on kaksoisstandarit: minä voin tehdä näin, mutta sinä et voi tehdä samoin koska sinä silloin maalitat.

Milloin kiusaamisesta tuli normi yhteiskunnassa?

Koronakusetuksen jälkipyykki on alkanut ennen kaikkea kokonaiskuolleisuuden osalta, kun ei tarvitse nyt kovinkaan paljoa ynnäillä että kokeellisesta rokotteestahan tuo johtuu.

Perattavaa on todella paljon ja moni taho tulee vielä joutumaan vastuuseen.

Lakeja on rikottu, epäterveitä sopimuksia solmittu ja kun aikaa menee niin irtisanomisia tulee, joidenkin poliittinen ura on lopullisesti ohi, jotkut joutuvat istumaan ja ennen kaikkea isoja vahingonkorvauksia tulee maksuun.

Kaikki tämä kriittinen äänenpaino koitetaan hiljentää, ettei tuota tapahtuisi.

Siksi sananvapaus on Suomessa ehkä heikoimmillaan kuin koskaan, koska tavallisen ihmisen ääntä koitetaan hiljentää jos se ei ole virallisen linjan mukainen.

Virallinen linja on siis sama asia kuin nykyinen korruptoitunut järjestelmämme, jota ei kiinnosta yksilön oikeudet tai tämän hyvinvointi paskan vertaa.

Kaikkialle pitää syntyä pieni eliitti joka omistaa kaiken ja kyykyttää muita.

Ja kun Suomessa media on keskittynyt, niin on helppo valvoa mitä sinne mielipidepalstoille pääsee ja mitä ei.

Siitä en olisi kuitenkaan huolissani, koska sanomalehdet tulevat tuhoutumaan samalla tavalla kuin kävi videovuokraamoille.

Videovuokraamoita minulla on ikävä, sanomalehtien kuoleman takia en itke yhtään.

Vääristä teoista pitääkin seurauksia tulla ja minusta on käsittämätöntä, että siitä maalittamisesta ei ole tullut seurauksia niille jotka sitä tekivät.

Puhun ajojahdista rokottamattomia kohtaan.

Oli poliitikkoja, virkamiehiä ja julkisuuden ihmisiä jotka halusivat rokottamattomilta oikeuksia pois, osa kehotti syrjimään meitä, oli lähellä ettei kehotettu käymään käsiksi ja eräs tunnettu radiopersoona toivoi meidän kuolemaa.

Voit googlettaa kuka sanoi mitäkin rokottamattomista ja sen jälkeen voit copypastata kyseisen tekstin ja sitten voit laittaa minkä tahansa vähemmistön nimen rokottamattoman tilalle ja jos rohkeutta löytyy, niin postaappa kyseinen kirjoitus jossain some tilissäsi.

Mitähän luulet tapahtuvan ja kauanko menevän kun tilisi suljetaan ja poliisi on kuulustelemassa sinua viharikoksesta tai kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan?

Miksi yhtä kansanryhmää kuten rokottamattomia sai syrjiä?

Miksi nämä ihmiset jotka julkisesti syrjivät yhtä kansanryhmää ovat yhä saaneet pitää työnsä?

Miksei poliisi ja syyttäjä tutki heitä?

Koulukiusaajamaisesta käyttäytymisestä on tullut normi ja se yhä pahenee jos siihen ei puututa.

Ei kiusaaminenkaan lopu jos siihen ei puututa ja jos siihen ei puututa, niin se pahenee.

Ja sitten lapsiin ja nuorisoon.

Mitähän luulette että kiusaamiselle käy tarhoissa ja kouluissa kun aikuiset näyttävät julkisuudessa, että on ihan ookoo nöyryyttää niitä jotka eivät ole samaa mieltä meidän leirin kanssa?

Väheneekö vai lisääntykö kiusaaminen?

 

 

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Ja monta muuta segmenttiä kaupan päälle.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x