Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt hurjalla tahdilla koronavirusta vastaan pikatahtia kehitettyjen rokotteiden haittavaikutuksista kertova, amerikkalaisen radiojuontaja Stew Petersin tuottama dokumenttielokuva Died Suddenly.

Voit katsoa dokumentin videopalvelu Rumblesta tai alla olevasta upotuksesta.

Kommentti:

Monet valtamedian tiedotusvälineet ovat kiirehtineet julistamaan dokumentin rokotevastaiseksi propagandaksi ja luokittelemaan dokumentin esittämiä väittämiä salaliittoteorioiksi. Ne haluavat jälleen kerran kriittisten kysymysten noustessa pintaan vaientaa kritiikin ja kertoa massoille, mitä tästä pitäisi ajatella. Rivien välissä lukee jälleen: “Usko tähän, niin olet foliohattu salaliittoteoreetikko”.

Elokuva kieltämättä sisältää elementtejä, jotka tarjoavat kriitikoilleen avaimia käteen niin sanotusti “debunkata” koko tarina, mutta samalla se vyöryttää varsin voimallisesti eteemme muutamia lääketieteen ja tilastollisten tosiasioiden valossa perusteltuja ydinkysymyksiä ja jättää katsojan vaatimaan niihin vastauksia.

Vastaan Sanomat ei halua kertoa sinulle, mitä asiasta pitää ajatella, vaan haluaa kannustaa ajattelemaan itsenäisesti.

Kuva: Kuvankaappaus dokumentin kansikuvasta

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Raimo N
Raimo N
10 kuukautta sitten

Tämä sama viesti tulee jo suomen terveydenhuollosta. Siitä vaan valehteleva valtamediamme vaikenee. Lääkärikunta sairaaloissa tietää jo. Elefantti on olohuoneessa…. Mikä on tilanne 2-5vuoden päästä, vielä kun tääläkin “boostataan” jo 4ttä kierrosta…. ja 80% sotealan tekijöistä on tupla tai tripla piikitettyjä. Kaaos tulossa ?

Ehkä se vaaditaan että tämä kyykytetty kansa nousee vihdoin barrikadeilleContact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x