COP27-ilmastoneuvottelut Egyptissä olivat sekaisin lauantaina sen jälkeen, kun Euroopan unionin ilmastokomissaari Frans Timmermans sanoi, että blokki on “valmis kävelemään ulos”, jos ei edistytä siinä, että tavoite rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 celsiusasteeseen vuosisadan loppuun mennessä pidetään hengissä.

Timmermans kritisoi puheenjohtajavaltio Egyptiä siitä, että se ei onnistunut saamaan maailmaa lähemmäksi keskeistä ilmastotavoitetta. Timmermansin uhkaus asettaa muutenkin jatkoajalla olevat neuvottelut vaaraan.

EU:n uhkavaatimus tuli perjantaina myöhäisillan neuvottelujen jälkeen, joissa puheenjohtajavaltio Egypti esitteli valtuuskunnille luonnoksen yksittäisistä esityslistan kohdista, jotka koskivat menetyksiä ja vahinkoja sekä ponnisteluja lieventämisen tehostamiseksi. Puheenjohtajavaltio antoi blokille luvan analysoida tekstiä 20 minuuttia kello 1.30 yksityisessä huoneessa, korkea virkamies sanoi ja lisäsi, että prosessi oli erittäin epätavallinen.

Nykyisessä muodossaan luonnos ei vaatisi maita asettamaan uusia ilmastotavoitteita tai päivittämään kansallisia suunnitelmiaan Pariisin sopimuksessa asetetun 1,5 asteen tavoitteen saavuttamiseksi, virkamies sanoi.

Ilmastokokouksen puheenjohtajisto työskenteli läpi yön kerätäkseen näkökulmia eri maista ja laatiakseen tekstin, joka tasapainotti kaikkia näkemyksiä, kokouksen puheenjohtaja ja Egyptin ulkoministeri Sameh Shoukry kertoi lehdistölle lauantaina. Maa puolustautui syytöksiä vastaan:

“Osapuolten suurin enemmistö ilmoitti minulle, että he pitivät tekstiä tasapainoisena ja että se oli läpimurto, joka voi johtaa yksimielisyyteen”, Shoukry sanoi.

Kommentti:

Euroopan unionille ei näytä mikään riittävän. Sen lisäksi, että EU:n pakotepolitiikan seurauksena eurooppalaiset ovat hätää kärsimässä korkeiden energian hintojen ja inflaation kourissa, EU:n ilmastokomissaari puskee entistä kovempaa ilmastopolitiikkaa, joka on omiaan pahentamaan tilannetta.

Lähde: Bloomberg

Kuvituskuva: Pxhere, CC0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Catilina
Catilina
10 kuukautta sitten

Uhkaus kävellä ulos on samaa luokkaa kuin somalien taannoin esittämä uhkaus lähteä Suomesta.

EU sais suksii kuuseen
EU sais suksii kuuseen
10 kuukautta sitten

EU on oikea mädännäisyyden keskittymä, jossa on totaaliset kuspäät vallassa. Viduttaa olla eurooppalainen. Hyvä jos muu maailma pistää kampoihin tälle hulluudelle.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
10 kuukautta sitten

Muut mantereet ja maat eivät ole valmiita itsetuhoiseen toimintaan. EUnukkien fanaattinen sekopäisyys pahenee päivä päivältä.

Kysymys kuuluu: miten tämä mielipuolisuus lopetetaan ? Onko todellakin niin että ainut vaihtoehto näiden EUnukkien idiootimaisuuksien välttämiseen on pois muuttaminen?

Jotain on pakko tehdä. Näin emme voi jatkaa.

Puolueeton
Puolueeton
10 kuukautta sitten

EU:n politiikan tavoitteet ymmärtää helposti, jos tietää, kuka tuottaa fossiilisia polttoaineita ja hyötyy niiden myynnistä. Fossiilisista saatu energia on halpaa ja helppoa kuljettaa. Kuitenkin energian käyttö on erittäin tarpeellista tuotannossa ja kuljetuksissa sekä asuntojen lämmityksessä, joten EU on öljyntuottajista riippuvainen. Siitä on päästävä eroon maksoi mitä maksoi. Se on selvinnyt tänä vuonna laajalti länsimaissa ja tulokset näkyvät parin vuoden aikana. Se johtaa vallankumouseen EU:ssa ja olojen järkiintymiseen. BRICS maissa lienee kuitenkin riittävästi realistisia vallanpitäjiä, että pitävät puolensa ja selviytymien länsimaissakin on helpompaa.

BRICS tai BRICSmaat on taloudessa ja kansainvälisessä politiikassa käytetty kirjainlyhenne, jolla tarkoitetaan viittä kehittyvää maata: Brasiliaa, Venäjää, Intiaa, Kiinaa ja Etelä-Afrikkaa ja niiden taloudellisen vaikutusvallan kasvua. Lyhenne on muodostettu näiden maiden englanninkielisten nimien alkukirjaimista.
Nämä maat käsittävät 50% maapallon väestöstä ja 25% BKT:sta ja maapallon maa-alasta. Näillä tulisi olla vapaa sananvalta ilmastopolitiikasta, jonka perustana on länsimaissa vuonna 2005 tieteessä läpilyönyt valetiede.

ENSKA Tukiainen
ENSKA Tukiainen
10 kuukautta sitten

Tää on tätä, kohta lähtee ilmastonmuutoksen nimissä kaikki.Sieltä tulee eu:sta kohta Mariinin kutsuma von der Leyen selittämään kuinka ilmaston nimissä metsät täytyy siiirtyä eulle!!!!

Yrjö
Yrjö
10 kuukautta sitten

Voi kun WEFin Klaus ja Hollywoodin tuottajat pitäisivät lehdistötilaisuuden ja kertoisivat, että tämä on täyttä kusetusta.
Tarkoitus on vain saada öljyntuottajavaltioilta pelimerkit pois ja USAn hiipuva autoteollisuus pelastettua sähköautojen avulla. Ja luoda samalla valtavasti muutakin uutta kulutuskysyntää, vientisähkörupeleita tms.

Ja tämän takia meitä EUn ja omat tyttöset ruoskii. Sähkön ja polttoaineiden hinnat eivät tule enää koskaan laskemaan. On keksitty rahankeräysautomaatti.

Kimmo Leino
10 kuukautta sitten

EU-“eliitin” tarkoitus on ottaa diktaattorin kaltainen valta ilman kansan suostumusta. Ensin tehdään lama; korkea energian hinta ja kriisit, siiten tullaan ja “ratkaistaan” tämä itse tehty ongelma. Tässä vaiheessa Suomen asuntovarallisuus on siirtynyt EU:n politrukkien hallintaan. Suomen “johto” on tässä mukana ja 2017 loi järjestelmän panttikirjojen siirrolle Turun maanmittauslaitokseen “sähköiseen” muotoon. Koko homma salattiin kansalaisilta ja panttikirjat ( suuri osa ) myös maksetuista veloista jätettiin pankkien nimiin.

Nyt EKP antaa pankeille 7 ( eräiden lähteiden mukaan jopa 9 ) kertaisesti velkaa näitä “vapaita panttikirjoja” vastaan. Jokainen ymmärtää, ettei homma ole kestävä; ja TEHTY kupla puhkeaa .

Kun 2 vuotta sitten prosessoin maksetun lainan panttikirjan omiin nimiin pankki viivytti prosessia 7,5 kuukautta; valehdellen joka välissä “asian olevan vireillä” !

Lehdistö otettiin mukaan tähän salaamiseen jo 2005 ( ynnä YLE) seuraavan tutkimuksen valmistuttua: Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma 2005 .

Tutkimuksesta luettua: “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.

YLE-veron suunnittelu ja hallituksen “omistajaohjaus” aloitettiin välittömästi; myös lehdet saivat runsaasti “tukea”; ja päätoimittajat valittiin “tarkasti” agendan mukaisiksi !

Vuosikymmeniä siis kansan maksama “media” on salannut tärkeitä valtiohallinnon asiakirjoja ja “lakeja” kansalta !

Mm. Suomen “perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Näyttäkää yksikin “asiantuntijan” analyyttinen arvio tästä jossakin “mediassa”; laki tehty 2011 !

Meitä siis kusetetaan valtiopetoksella tehdyssä “syytesuojassa”; tämä ilmasto-humppa on juuri sitä .

Rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla 25.5. 2021 ; kirjattu S-diaariin… samaan mihin polkupyörävarkaudet ja kännyköiden katoamiset … ikuiseen esitutkimattomuuteen .

Lue myös virkamafia.fi … kaikille käy samoin .

Johtopäätös: poliisi on rikollisorganisaation jäsen archive.today/kimmoleaks.fi ( tämän löytää vain archiven oma sisäinen hakukone; google on “voimaton” ! )

Voi katsoa Fixit 20.10 2022 youtube… sensuuriin saakka !Contact Us

7
0
Kommentoi ja keskustele!x