Viranomaisten mukaan useiden ulkomaisten mediayhtiöiden palveluksessa työskentelevien toimittajien työluvat peruutettiin, koska he rikkoivat Ukrainan uutisointisääntöjä. Ukrainska Pravdan ja International Business Timesin tietojen mukaan peruutukset koskevat ainakin CNN:ää ja Sky Newsiä.

Sunnuntaina Ukrainan asevoimien pääesikunnan viralliselle Facebook-sivulle ilmestyi viesti, jossa kerrottiin, että “joiltakin tiedotusvälineiden edustajilta, jotka ovat rikkoneet vihollisuuksien alueella työskentelyä koskevia sääntöjä, on peruutettu työlupa ja heidän lehdistökorttinsa mitätöitiin.”

Tiedotteen mukaan jotkut tiedotusvälineiden edustajat ovat jättäneet huomiotta olemassa olevat kiellot ja varoitukset ja toteuttaneet tiedotustoimia Venäjän jättämässä Khersonin kaupungissa ilman sotilasyksiköiden asianomaisten komentajien ja suhdetoimintayksiköiden suostumusta.

Ennen Ukrainan asevoimien pääesikunnan raporttia Ukrainan operaatiokomento Pivdenin tiedottaja Natalia Humeniuk näytti viittaavan, että Kiova voisi suunnitella italialaisen median työluvan peruuttamista, mutta ei antanut lisätietoja.

“Minulla on nyt tietoa Sky Newsin ja CNN:n ryhmien akkreditoinnin peruuttamisesta. Siellä on myös tietoa italialaisesta mediasta, joka oli myös siellä, mutta odotan lisätietoja”, Humeniuk kertoi Detector Medialle.

Viikonloppuna CNN näytti uutislähetyksessään Khersonin “vapautuksesta” kuvamateriaalia, jossa Ukrainan kannattaja tekee ilmiselvän natsitervehdyksen.

Ukrainalais-kanadalainen politiikan tutkija Ivan Katchanovski Ottawan yliopistosta arvioi twitterissä, että kyseisen kuvamateriaalin esittäminen voisi olla syy CNN:n akkreditointien eväämiseen.

Lähteet: Ukrainska Pravda, International Business Times

Kuvituskuva: Mstyslav Chernov, CC BY-SA 3.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Raimo N
Raimo N
1 vuosi sitten

Ne on niitä legiimin hallituksen parempia natseja.

Leino Kimmo
1 vuosi sitten

Totuuden kirjoittamisesta on tullut äärimmäinen teko, joka tuomitaan valtaapitävien toimesta. Euroopan diktatuurin tekeminen todenteolla aloitettiin Suomessa jo 2005. Hallituksen tilaama ( veronmaksajien maksama) tutkimus: Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma. Kirjoituksia tutkimuksessa: “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” “Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehditsötukien käyttö”.

YLE ruotuun YLE-verolla ja lehdistö lahjonnalla. ( “lehditsötuki” ).

Tässä mediasuojassa aloitetiin demokratian alasajo: EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamssa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

He 55/2007 … Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta 2008 : Suomi maksaa ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikos-“oikeudenkäyntejä”, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia yksittäistapauksia .

2011 valtiopetos / Suomen “perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( PL 6 § siis romutettiin ).

2011 perustuslain muutos / valta WHO:lle . Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010 … poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainväisen elimen “ilmoittaman” pandemian seurauksena . ( lainsäädännössä sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ).

Tämä oli RIKOS, koska jos Suomen itsemääräämisoikeus luovutetaan tulee laki julistaa kiireelliseksi ja saada 5/6 enemmistö äänestyksessä; nyt kumpaakaan EI toteutettu eli 6,6 miljardin pottikin EU:lle oli LAITON teko ja siis rahat hyväksyjien maksettava takaisin kansalle . ( ei taida heidän saldo riittää ).

Tämän kaiken “lainsäädäntötyön” on lahjottu YLE ja “lehdistö” jättänyt kertomatta kansalle !

9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirasto sai SYYTEILMOITUKSEN pöydälleen lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi; huomioikaa, että näillä tiedoilla myös YLE-vero on tällaista laitonta syrjintää ! ( valehtelun kohde laitetaan maksamaan heille valehtelusta ja julkisen tiedon salaamisesta ).

Seuraava vaihe on ihmisten asuntovarallisuuden haltuunotto 90-luvun tyyliin ( tai sii rajummin ).

2017 hallitus tekei lain, että panttikirjoja asuntovarallisuuden osalta hallinnoi Turun maanmittauslaitos “sähköisessä” muodossa.

Ei sinänsä miään, mutta nyt pankit usein jätävät panttikirjat omiin nimiinsä lainan maksun jälkeen ja saavat tällaisia “vapaita panttikirjoja” vastaan 7 kertaisesti lainaa EKP:ltä .

Suomessa siis satojen miljardien asuntovarallisuus on otettu luvattomasti käyttöön.

Vipukerroin-miinaan menneet pankit saadaan kaadetuksi välistä nostamalla sisäisiä korkoja … seuraus yhdessä yössä EKP omistaa puolen Suomea; myös jo maksetut asunnot.

Tämän petoksen tarkastaminen käy jokaiselta pankkitunnuksilla vierailemalla Maanmitauslaitoksen sivuilla; jossa lukee: “Jos pantinhaltija on kirjattu väärin ole yhteydessä pankkiisi asain korjaamiseksi”.

Oma “korjaamiseni” kesti 7,5 kuukautta pankin valehdellessa joka käänteessä ; “asian olevan vireillä”.

Keinot ovat panttikirjan kuoletus tai siirtäminen oiin nimiin kun lainat on maksettu.

Ette te autoannekaan anna kenellekkään luvattomasti käyttöön; miksi siis asuntovarallisuutenne ?

Poliisi tämä miljardien huijaus ei kiinnosta; saati Suomen hallitusta ?

Kansan on aika ottaa omansa pois sotaa tukemasta !Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x