Hollanti on myöntänyt yli 90 poikkeuslupaa, joilla yritykset vapautetaan Venäjä-pakotteiden toimeenpanosta, raportoi RTL Niuews. Asia käy ilmi asianomaisten ministeröiden luetteloista.

Viranomaiset eivät kuitenkaan paljasta yritysten nimiä, vapautettujen liiketoimien arvoja tai toimialoja. Tiedot ovat Hollannin ulkoministeriön mukaan yritysten kannalta arkaluontoisia.

Raportti toteaa, että huolimatta EU:n kiellosta purjehtia Venäjän lipun alla Euroopan satamista, Hollannin infrastruktuuri- ja vesihuoltoministeriö myönsi poikkeuksia, jotta 34 alusta pääsisi maan satamiin, koska alukset kuljettivat tärkeää lastia, kuten alumiinia ja ruokaa.

Samaan aikaan talous- ja ilmastoministeriö on myöntänyt hollantilaisille yrityksille 25 lupaa, jotta ne voivat työskennellä entisten Gazpromin tytäryhtiöiden kanssa. Lupia myönnettiin “humanitaarisista syistä” myös Venäjän ja EU:n väliseen yhteistyöhön “siviiliasioissa” sekä maksujen suorittamiseen Venäjältä “diplomaattisiin” tarkoituksiin.

Valtiovarainministeriö myönsi 13 lupaa, jotka liittyivät jäädytettyihin varoihin tai sanktioiden piiriin kuuluviin tavaroihin.

Lähde: RTL Niuews

Kuvituskuva: Pexels free photos

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Suomi on paska maa
Suomi on paska maa
10 kuukautta sitten

Suomessa on niin kuspää hallitus ja niiden kannattajat, että täällä kuollaan mieluummin viluun ja nälkään ja sekin on tietty Venäjän syy.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
10 kuukautta sitten

Koska samaan EU-mafiaan kuuluva Suomi ei toimi samoin voidaan tulla vain yhteen loppupäätelmään: SUOMEN ALASAJO ON SUUNNITELTUA JA TARKOITUKSELLISTA JA SITÄ TOTEUTTAA MAAMME OMAT POLIITIKOT JA VIRKAMIEHET.

Mitään muuta selitystä nykyiselle itsetuhoisuudelle ei ole. Toimintaohjeet tulevat kaukaa rajojemme ulkopuolelta.

Raimo N
Raimo N
10 kuukautta sitten

taas todiste siitä, että WEF hallituksemme tekee juuri sitä mitä DC ja Bryssel käskee- muute tekee lopulta sitä mitä on kansallinen etu.Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x