USA:n akuutti dieselpolttoainepula uhkaa pitää inflaation ja lämmityslaskut maassa korkealla talven ajan, sillä hintojen odotetaan jatkavan nousuaan, kertoo Newsweek 26.10. julkaistussa artikkelissaan.

Artikkeli kertoo, että Energy Information Administrationin mukaan Yhdysvalloissa on nyt 25 päivää dieseliä jäljellä, mikä on alhaisin taso sitten vuoden 2008.

Dieselin hinta Yhdysvalloissa on noussut “erittäin alhaisten varastojen ja rajallisen kyvyn vuoksi parantaa tarjontaa nopeasti”, GasBuddyn öljy- ja jalostustuotteiden analyytikko Patrick De Haan kertoi Newsweekille.

Tuontikielto Venäjältä ja jalostamoiden kausihuollot kerrotaan pulan syyksi.

Foxin Tucker Carlson kertoi, ettei valkoisella talolla ole tarjota vastauksia kysymykseen mitä presidentti Joe Bidenin hallinto aikoo asialle tehdä, etteivät ihmiset paleltuisi tulevana talvena kuoliaaksi. Vaikka Bidenin hallinto käyttäisi kaikki lämmitysöljyn – joka on siis käytännössä samaa tavaraa, kuin diesel – varmuusvarastonsa, kysyntä olisi niin suurta, että varastot tyhjenisivät alle kuudessa tunnissa.

Carlson muistutti myös, että ongelma ei kosketa ainoastaan Yhdysvaltoja, vaan koko läntistä maailmaa, joka on asemoinut itsensä Ukrainan tueksi.

Lähteet: Newsweek, Fox News/Tucker Carlson tonight

Kuvituskuva: Pexels free photos

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
p.grandell
p.grandell
11 kuukautta sitten

ihan oikeen noille sionisti valtiolle, samperin jenkit räyhänneet ympäri maapalloa,leikkineet maailman poliisia, musta omabakin sai rauhan nobel palkinnon, vaikka aloitti 8 sotaa, kaikki sodat on nato /jenkit hävinneet, ainoa sota oli heidän itsenäisyys sotansansa jonka toinen puoli voitti (sekin oli väärä puoli) Creepy Joella ei ole omia aivoja ollut koskaan, nyt ihan deegiksellä koko ukko, mutta lännen kommunistit vaan puolustaa hul###…….Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x