Kunnia-, ei kun anteeksi, perhe-väkivalta on kääntynyt tilastollisesti nousuun Suomessa, vuosikymmeniä kattavan seurannan mukaan. Alaikäisiin kohdistuva perheen sisäinen väkivalta on lisääntynyt kymmenessä vuodessa 6,7 %.

https://yle.fi/uutiset/74-20002324

YLE uutisten mukaan “hyvä kehitys on pysähtynyt 30 vuoden jälkeen”. Syytä ei tiedetä. Tutkija Laura Mielityinen epäilee, että syynä on korona-epidemia. Minä epäilen, että se ei ole syy tähän tilastolliseen kehitykseen.

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Ion Mittler

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Ion Mittler
Kirjoittanut Ion Mittler

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x