Europarlamentaarikko Marcel de Graaff kertoi twitterissä jakamassaan tiedotteessa 24. lokakuuta jättävänsä perussuomalaistenkin Euroopan parlamentissa edustaman Identiteetti ja Demokratia (ID) -ryhmän.

“Heidän yrityksensä vaientaa minut Natosta/Ukrainasta on mahdotonta sulattaa. Meidän on vähennettävä jännitteitä sodassa Venäjän kanssa. Se ei ole meidän sotamme, mutta kansamme maksavat hinnan. Haluan perustaa uuden ryhmän, joka tukee tätä!”, de Graaff julisti.

ID-ryhmä hyllytti de Graaffin viime viikolla kolmeksi kuukaudeksi hänen Natoon ja Ukrainan sotaan liittyvien kantojensa takia.

“ID-ryhmässä ei ole tilaa erilaisille mielipiteille. Jäsenet pakotetaan seuraamaan puolueidensa kantoja omissa maissaan. He ovat hylänneet periaatteensa vallan vuoksi, mutta minä en ole siihen valmis”, de Graaff sanoo tiedotteessa.

De Graaff haluaa välittömästi lopettaa EU:n Venäjä-pakotteet ja asetoimitukset ja rahoituksen Ukrainalle.

“Meidän on sitouduttava rakentavaan vuoropuheluun, jotta voimme saavuttaa rauhaa ja hyvinvointia”, europarlamentaarikko paalutti.

Kuvituskuva: Albertoel93, CC BY-SA 4.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x