Viikko sitten Elokapinan mielenosoittajat nimittelivät kansanedustaja Sebastian Tynkkystä mm. miehisen sukuelimen imijäksi, sekä ulosteeseen rinnastettavaksi homoseksuaaliksi. Elokapina on äärivasemmistoa, ja viherwokemmistossa tällaiset asenteet ovat tabu jo lähtökohtaisesti. Saati sitten, että joku vielä lausuisi sellaisia asenteitaan ääneen, ja suoraan asenteiden kohteelle.

Näin kuitenkin kävi, sillä seurauksella, että vieressä olevat Elokapinan mielenosoittajat suhtautuivat asiaan vain naureskellen. Myöskään Elokapina organisaationa ei ole esittänyt pahoittelua tapahtuneesta. Se siitä äärivasemmistolaisesta ideologisesta puhtaudesta. Kaikki on vain groteskia näytelmää ja poseerausta, jossa kaikki ne retoriikan keinot ovat itselle sallittuja, jotka ovat kiellettyjä ideologiselta vastapuolelta.

https://www.suomenuutiset.fi/elokapina-julistaa-turvallisen-tilan-periaatteita-mutta-sen-aktivistit-huutavat-kiihkoissaan-karkeita-torkeyksia-kansanedustaja-sebastian-tynkkyselle-saa-oon-yksi-pasa-homoseksuaali/

Ideologisesti puolueelliselta poseeraukselta alkaa näyttää myös suurten medioiden suhtautuminen ns. vihapuheeseen, koska tätä tapausta ei ole tiettävästi uutisoitu juuri missään. Vaikka kyseessä on kansanedustaja, ja ehkä tunnetuin mielenosoituksia järjestävä taho koko valtakunnassa. Tässä alkaa olla jo historian uudelleen kirjoittamisen makua, jos valtaisa media uutisoi Elokapinasta vain sen, mitä Elokapinan oma PR-osastokin haluaisi tuoda julkisuuteen, mutta vaikenee tällaisista kiusallisista epäkohdista, jotka eivät sovi kuvaan. Joten jätetään tämä yksityiskohta pois kuvasta.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Ion Mittler

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Ion Mittler
Kirjoittanut Ion Mittler

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x