Hollantilainen, Juiste Antwoord 2021 (suom. oikea vastaus 2021) -puoluetta edustava europarlamentaarikko Robert “Rob” Roos twiittasi 11. lokakuuta videon, jossa hän näyttää Pfizer-johtajan vastauksen kysymykseensä Euroopan parlamentin kuulemisessa maanantaina.

Roos kysyi oliko Pfizerin koronarokotteen testattu estävän viruksen levittämistä ennen kuin se tuli markkinoille:

“Jos ei, sano se selvästi. Jos kyllä, oletko valmis jakamaan tiedot tämän komitean kanssa? Ja haluan todella suoran vastauksen, kyllä tai ei, ja odotan sitä innolla“, Roos tivasi.

Pfizerin kansainvälisten kehittyneiden markkinoiden johtaja Janine Small, joka sijaisti tilaisuudessa toimitusjohtaja Albert Bourlaa, vastasi kysymykseen:

“Tiesimmekö rokotteen estävän viruksen leviämistä ennen kuin se tuli markkinoille? Emme“, hän sanoi ja naurahti.

“Meidän piti edetä tieteen vauhdilla ymmärtääksemme todella, mitä markkinoilla tapahtuu, ja tästä näkökulmasta meidän piti tehdä kaikki riskillä. Luulen, että tohtori Bourla, vaikka hän ei ole täällä, kääntyisi ympäri ja sanoisi sinulle itse: “Jos emme me, niin kuka sitten?”

Rokotteen ottamista markkinoitiin ja sen ottamiseen kehotettiin kanssaihmisten suojaamiseksi. Roosin mukaan tämä osoittautui halvaksi valheeksi.

Roosin mielestä kuultu tunnustus pudottaa laillisen perustan massiiviseen rokottamattomien ihmisten institutionaaliseen syrjintään johtaneelta koronapassilta.

Roos kuvailee koronapassiin perustuvaa syrjintää saamansa vastauksen valossa “shokeeraavaksi, jopa rikolliseksi”.

Suomessa esimerkiksi Iltalehti uutisoi aiheesta 9.11.2020 seuraavasti:

“Hyviä uutisia koronarokotteista: lääkeyhtiö Pfizerin ja sen saksalaisen kumppanin BioNTech SE:n kokeellinen koronarokote näyttää toimivan koronavirusta vastaan. Laajan, kolmannen vaiheen rokotetutkimuksen mukaan kokeellinen rokote estää COVID-19:n tarttumisen yli 90-prosenttisesti.

– Suuri päivä tieteelle ja ihmiskunnalle, Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla sanoi maanantaina.

Rokote antoi suojan koronaa vastaan 28 päivää ensimmäisen rokotuksen jälkeen. Suojan saaminen vaatii siis kaksi rokoteannosta, ja rokote antaa alustavien tietojen mukaan suojan koronaa vastaan ainakin vuodeksi.”

Lähde: Rob Roos/Twitter

Kuva: Pexels free photos

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

[…] Viimeistään viimeisimpien, hollantilaisen europarlamentaarikko Rob Roosin esiin nostamien ja Euroopan parlamentista kantautuneiden paljastusten myötä tartuntatautilain väliaikaiseksi tarkoitettu 48 a -pykälä on kumottava. […]

trackback

[…] viikolla Euroopan parlamentin kuulemisessa Pfizer-johtaja Janine Small myönsi, että yhtiö ei tiennyt ennen COVID-rokotteen käyttöönottoa, pysäyttääkö se taudin […]Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x