Karhu Voima Oy meni nurin ja nyt tuhannet ihmiset ja pk – yritykset ovat vaikeuksissa kun he joutuvat etsimään uuden sähköntoimittajan.

Karhu Voiman omisti KSS Energia ja nyt se tarjoaa Karhu Voiman asiakkaille sähkösopimuksia moninkertaisin hinnoin.

Tämä ajaa yrityksiä vaikeuksiin ja esimerkiksi käyttämäni kuntosali on julkisesti ilmoittanut, että joutuu vähentämään työvoimaansa sähkönhinnan takia.

KSS Energia ei edes yrittänyt pelastaa tytäryritystään ja KSS:n omistaa Kouvolan kaupunki. Nyt Kouvolan ja Kotkan alueelle tulee työttömyyttä ja todennäköisesti päihdeongemia sekä muita ikäviä lieveilmiöitä joita tulee kun ihmiset joutuvat taloudelliseen ahdinkoon.

Tästä tulee alueen kunnille valtavat taloudelliset tappiot. Luulen että kunnille olisi tullut halvemmaksi pelastaa Karhu Voima kun se kaikki taloudellinen kurjuus joka tulee nyt kun KSS energian korkeat hinnankorotukset tulevat tuhoamaan ihmisiä ja pk – yrityksiä.

Miksi sitten Karhu Voimaa ei edes yritetty pelastaa tai tätä keskustelua ei edes käyty ja Keskokin oli sitä mieltä että konkurssin ehdot eivät täyty?

Johtuu ehkä siitä, että KSS energian johto ja hallitus saa hulppeat tulospalkkiot.

Ja on ihan selvää, että kun kevääseen mennään niin tässä valtavassa tragediassa on yksi voittaja ja se on KSS Energia.

KSS Energia tulee kevääseen mennessä tekemään huimat voitot ja ne tehdään tuhoamalla Kymenlaaksolaisia perheitä ja pk – yrityksiä.

Alueen media ei laske aiheesta mielipidekirjoituksia läpi ja yhtä vaisua pääkirjoitusta huomioimatta, niin Karhu Voiman konkurssia ei ole käsitelty, se on vain todettu.

Karhu Voima Oy:n konkurssi pitää selvittää kunnolla miksi KSS Energia päästi sen konkurssiin ja miksei edes yritetty pelastaa Karhu Voimaa.

Se pitää myös selvittää ja siitä pitää tehdä juttuja minkälaiset inhimilliset vaikutukset tällä konkurssilla tulee olemaan.

Nyt alkaa nimittäin haista hyvin vahvasti, että Karhu Voima oy laitettiin konkurssiin vain sen takia, että KSS Energia voisi takoa jättivoitot ja näin järjestää johdolleen hulppeat tulospalkkiot kevääksi.

Mitäpä siitä, että tuhannet perheet joutuvat viettämään joulunsa pimeässä ilman lahjoja?

PS: viimeisten tietojen mukaan, niin Karhu Voiman uhrit saavat vähän helpotusta hätäänsä:

https://www.pkank.fi/uutiset/kymenlaakson-sahkon-aloittaa-sahkonmyyjana-haminan-sahkoverkon-alueella-6.19.26766.ded8817215

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Erittäin tunnettu koulukiusattu.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x