Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump kertoo Telegram-kanavallaan nostaneensa oikeusjutun CNN:ää, aikoinaan arvostettua uutiskanavaa vastaan, joka on Trumpin mukaan muuttunut disinformaation, kunnianloukkausten ja valeuutisten välittäjäksi.

“Olen seurannut tämän tapahtuvan vuosia, usein epäuskoisena, mutta viimein on tullut aika asettaa CNN laillisesti vastuuseen heidän tahallisista petoksistaan ja kunniaa loukkaavista lausunnoistaan, joita se on antanut minusta sekä – suoraan ja epäsuorasti – vahvoista, omistautuneista ja isänmaallisista kannattajistani, jotka rakastavat Yhdysvaltoja, mutta joita on kohdeltu hyvin epäoikeudenmukaisesti niin monella tasolla. “Iso valhe”, johon he jatkuvasti viittaavat, on itse asiassa “Iso valhe” toisinpäin. He tietävät sen, ja se todistetaan oikeudessa!”

Isolla valheella Trump viittaa disinformaatiohyökkäyksiin vuoden 2020 presidentinvaaleissa.

Trump kertoo tulevien viikkojen ja kuukausien aikana nostettavan kanteita myös lukuisia muita “valeuutismedioita” vastaan ​​heidän valheistaan, kunnianloukkauksistaan ​​ja väärinkäytöksistään.

Lisäksi hän kertoo ryhtyvänsä asianmukaisiin toimiin tammikuun 6. päivän tapahtumia tutkinutta “Unselect-komiteaa” vastaan, koska ylivoimaisista todisteista huolimatta he kieltäytyvät tutkimasta tapahtunutta massiivista presidentinvaalipetosta.

“Presidentinvaalimme varastaminen oli ehkä vuosisadan rikos, ja katsokaa mitä maallemme tapahtuu nyt!”, Trump sanoo.

“Olen ylpeä voidessani nostaa tämänpäiväisen kanteen aloittaakseni valeuutisia ja valtamediaa vastaan ​​puolustautumisen”, Trump päättää.

Lähde: Donald J. Trump/Telegram

Kuva: Gage SkidmoreCC BY-SA 2.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x