Turkin lisäksi myös Unkari on asettunut hankalaksi Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyyksien kannalta. Unkarin kotimaisessa keskustelussa poliitikot äänestivät hyväksymistä vastaan murskaluvuin 117 – 39. Tämä ei ole toki lopullinen päätös, tilanne elää ja kehittyy.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009111077.html

Päivän oivaltavimman kommentin arvonimi menee Twitter-nimimerkki Bloat Herderille, joka arvelee että tällä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että Venäjä lupasi juuri Unkarille että sen ei tarvitse maksaa kaasusta koko ensi talvena. Katsellaan sitä maksua sitten joskus ensi vuoden puolella, vaikka onhan tämä sen luokan palvelus Kremlille, että tarvitseeko sitä kaasua maksaa ehkä koskaan…

https://twitter.com/kaukosaataja/status/1577014094497861632

 

 

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Ion Mittler

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Ion Mittler
Kirjoittanut Ion Mittler

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x