Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak twiittasi perjantaina hämmentävän twiitin, jossa hän väittää Venäjän käyvän sotaa Suomea vastaan ja pohti, pitäisikö venäläiset reserviläiset laittaa pikemminkin keskitysleireihin:

“Olen hieman hämmentynyt, että #turpo Suomessa ollaan valmiita tekemää jotain mitä ei ole tehty koko itsenäisyytemme aikana: Päästämään tänne liuta meitä vastaan sotaa käyvän maan reserviläisiä. Eikö heidät juridisesti pitäisi laittaa sotavanki/internointileiriin?“, Salonius-Pasternak kirjoitti.

Internointi viittaa muun muassa yleisvaarallisten henkilöiden pitämiseen turvasäilössä, viholliskansalaisten eristämiseen sotatilan aikana tai hallinnon vihollisten sulkemiseen keskitysleireille.

Charly Salonius-Pasternak on ollut Mika Aaltolan johtaman Ulkopoliittisen instituutin tutkija vuodesta 2005 lähtien. Vuonna 2009 hän oli RKP:n ehdokas eurovaaleissa.

Kommentti:

Mietitäänpä hetki. Ulkopoliittisen instituutin tutkijastatuksella usein mediassa asiantuntijana esiintyvä henkilö twiittailee, että Venäjä käy sotaa Suomea vastaan ja vihjailee naapurimaan kansalaisten laittamisesta keskitysleireille?

Jokohan tämä täysin käsittämätön möläytys herättäisi suomalaisia huomaamaan, että kaikki ei ole tässä maassa tällä hetkellä ihan kunnossa?

Kuvituskuva: Pxhere, CC0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

[…] lopulla kerroimme, kuinka Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak tarjoili levottomassa […]Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x