Mitä tekemistä otsikon asioilla on keskenään? Paljonkin! Nykyisellä politiikalla – tai oikeammin poliittisten kulissien takana – pieni globalistieliitti pyrkii saamaan aikaan totalitarismiin perustuvan maailmanvallan ilman mitään vastuuta. Tätä agendaa on ajettu jo vuosisatojen ajan, mutta yksityiskohtainen suunnitelma sen läpiviemiseksi tehtiin 1894 Baselissa. Nykyisin maailman – ja myös Suomen – poliittiset ja talousjohtajat käyvät saamassa käskyjä niin World Economic Forumissa kuin Bilderbergissäkin ja kaikkea ympäröi salaisuuksien muuri. Tämä on valtaa yli maiden hallitusten ja kansojen ilman minkäänlaista vastuuta. Vai onko joku nähnyt että Klaus Schwab olisi joutumassa oikeuteen puheistaan “Suuresta Nollauksesta”, ihmisten siruttamisesta ja transhumanismista, jotka alkavat olla viimeisiä askelmia siinä portaikossa, mikä johtaa globalistien totalitaristiseen maailmanvaltaan? Isänmaallisista puheista joutuu herkästi tuomiolle – kokemusta on – mutta tällaisten, jo toteutumassa olevien hirviömäisten suunnitelmien kertomisesta ei.

Suomen tuhotyttöhallitus ja vale-Sale toteuttavat näitä tuhokäskyjä, joista mainittakoon tässä kansallisomaisuuden yksityistäminen ja pois lahjoittaminen, mRNA-myrkkyjen pakottaminen terveydenhoitoalan työntekijöille ja kieroilu lasten myrkyttämiseksi niillä kouluissa, “Vihreän siirtymän” nimissä tapahtuva talouden totaalinen alasajo, suomalaisten köyhien kyykyttäminen ruokajonoissa ja, sokerina pohjalla, kaikki mahdolliset toimet SODAN aikaansaamiseksi Suomen ja Venäjän välille. Tuhotyttöhallitus on myös salassa valmistellut ja vienyt läpi lakimuutoksia joilla se pyrkii välttämään vastuunsa tehdyistä rikoksista. Kyllä, rikoksista sillä erehdyksistä tässä ei ole kyse.

Miten entropia sitten liittyy tähän, eikös se ole fysiikan termi, termodynamiikan toinen pääsääntö? Siten, että kaikki järjestelmät toimivat entropian mukaisesti, se on luonnonlaki mitä ei voi kiertää ja tämä koskee myös ihmisten yhteiskuntia ja niiden järjestelmiä, kuten taloutta. Kaikki järjestelmät universumista ihmisten yhteiskuntiin elävät kohtuullisista eroista. Mikäli kaikki valta ja varallisuus on jaettu täysin tasan mikään ei toimi. Tämä vastaa tilannetta mihin esimerkiksi anarkia ja kommunismi pyrkivät, tuolloin entropia on täydellinen ja eroja ei ole. Nykyinen meno taas pyrkii tilanteeseen missä entropian taso on aivan liian matala eli erot vallan, omaisuuden ja hyvinvoinnin jakautumisessa ovat liian suuria. Tällainen tilanne ei ole kestävä, vaan purkautuu aina väkivaltaisesti. Mitä suuremmat erot, sitä väkivaltaisempi purkautuminen on.

Esimerkkinä universumin tasolla tähtien elinkaari: Keskikokoisten tähtien kuten Auringon elinikä on miljardeja vuosia ja tähden kuolema hyvin rauhallinen verrattuna maassiivisiin tähtiin jotka räjähtävät supernovina, elettyään vain joitakin miljoonia vuosia. Ihmisten yhteiskunnista on tänä päivänäkin nähtävissä se, että kohtuuttomat erot johtavat väkivaltaan ja epävakauteen, esimerkkinä vaikkapa nykyisten vallanpitäjiemme ihannoima USA. Siellä on valtava huumeiden, aseiden ja taloudellisen epäoikeudenmukaisuuden aiheuttama väkivallan kierre mitä ei saada katkaistuksi mitenkään, ei edes antamamalla poliisille käytännössä vapaat kädet ampua kansalaisia ilman rangaistusta, mikä tuli voimaan 911-iskujen ja Patriot Actin myötä.

Entropia määrää, globalistit eivät.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Eero Tillanen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Eero Tillanen
Kirjoittanut Eero Tillanen

Terävämielinen ja -kielinen, wanha mies. Aina isänmaan ja Suomen kansan asialla. Globalismin ja globalistien vihollinen.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x