World Economic Forum eli WEF on rikollisjärjestö mikä perustaja-johtajansa Klaus Schwabin alaisuudessa ajaa Suurta Nollausta eli Great Resetiä. Sen kenraaliharjoitus oli tämä täysin suunniteltu ja toteutettu koronapandemia, minkä avulla kokeiltiin miten tottelevaisia ihmiset ovat. Suostuvatko he vapaaehtoisesti ottamaan kehoonsa mitä tahansa kokeellisia, rokotteina mainostettuja myrkkyliuoksia joiden pitkäaikaisvaikutuksista ei voi olla mitään tietoa ja mitkä ovat osoittautuneet aiheuttavan hedelmättömyyttä, vammautumisia ja kuolemia. “Lisähyötynä” globalistien himojen kannalta, nämä mRNA-myrkyt muokkaavat myrkytettyjen perimää peruuttamattomasti, mistä on olemassa parikin .gov-osoitteesta löytyvää tutkimusta. Mitä merkitystä tällä sitten on? Se, että USA:n korkein oikeus päätti aiemmin, ettei luonnon luomaa ihmisen genomia voi patentoida, MUTTA! jos sitä keinotekoisesti muokataan, niin kyseessä ei ole enää luonnon luomus ja näin ollen patenttioikeudet pätevät.

Tästä on puhunut myös Klaus Schwab haastattelussa, pitäen tätä erinomaisena asiana sanoen: “Rokote ei muuta sitä miten toimit, vaan se muuttaa SINUT. Ja tällä on paitsi biologisia, myös lainopillisia seuraamuksia.” WEF:n neuvonantajana toimiva tohtori Yuval Noah Harari kertoo vielä tuotakin pahemmasta suunnitelmasta, kaikkien ihmisten liittämisestä maailmanlaajuisen kontrolliverkoston osasiksi, ilman omaa tahtoa tai edes omistusoikeutta omaan DNA:hansa! Kauanko lampaat vielä nukkuvat saippuaoopperoita katsoen ja toivoen tai uskoen, että kaikki mitä nämä hirviöt suunnittelevat tulee muka ihmiskunnan hyväksi? Ei tule, vaan niiden ehdottoman ja väkivaltaisen maailmanvallan varmistamiseksi!

Tietenkin saan tämän kirjoituksen johdosta jälleen kuulla saman lässytyksen kuin aina: “Salaliittoteoriaa!” Tätä leimakirvestähän käytetään aina kun jokin asia ei mahdu lampaiden kaaliin. Ei edes silloin, vaikka ne pakottaisi katsomaan mitä Schwab ja sen marionetit, Marinin hallitusta myöten, TEKEVÄT! Kuinka moni tämän tekstin lukijoista on selvillä digilompakkohankkeesta, minkä kokeilun on määrä alkaa jo vuonna 2023? Se valmisteltiin ja puskettiin läpi Arkadianmäen ulkohuusissa kaikessa hiljaisuudessa. Näin kaikki globalistien kieroilut aina tehdään ja tarvittaessa keksitään jokin asia millä kansan huomio saadaan vedettyä pois tästä. Keino on vanha ja se tunnetaan nimellä “savua ja peilejä”.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Eero Tillanen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Eero Tillanen
Kirjoittanut Eero Tillanen

Terävämielinen ja -kielinen, wanha mies. Aina isänmaan ja Suomen kansan asialla. Globalismin ja globalistien vihollinen.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
1 vuosi sitten

Eerolla se on sana hallussaContact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x