Muun muassa Harvardin ja Johns Hopkinsin tutkijoiden uusi tutkimus paljastaa, että COVID-19-rokotteet voivat olla nuorille aikuisille jopa 98 kertaa pahempia kuin itse virus.

Tutkimus kritisoi amerikkalaisten yliopisto-opiskelijoiden tehosterokotusvaatimusta. Se toteaa abstraktissaan:

“Käyttäen CDC:n ja tukijoiden raportoimia haittatapahtumia koskevia tietoja, havaitsemme, että tehostetoimeksiannot voivat aiheuttaa odotettavissa olevan nettovahingon: jokaista COVID-19-sairaalahoitoa kohden, joka on estetty aiemmin sairastumattomilla nuorilla aikuisilla odotamme 18–98 vakavaa haittatapahtumaa, mukaan lukien 1,7–3,0 tehosterokotteeseen liittyvää sydänlihastulehdustapausta miehillä ja 1 373–3 234 tapausta, joissa on ≥ 3 reaktogeenisuus, joka häiritsee päivittäistä toimintaa.”

Epoch Times puolestaan raportoi, että Yhdysvaltain tautikeskus CDC:n johtaja Rachel Walensky on myöntänyt kirjeessään Wisconsinin republikaanisenaattori Ron Johnsonille, että laitos on antanut vääriä tietoja rokotteiden aiheuttamien haittatapahtumien seurannasta.

Lähteet: Tutkimus: COVID-19 Vaccine Boosters for Young Adults: A Risk-Benefit Assessment and Five Ethical Arguments against Mandates at Universities, The Epoch Times

Kuvituskuva: Pexels free photos

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x