Kiva juttu! Bryssät kielsivät puun polttamisen, määräten sen olevan “uusiutumaton luonnonvara”. Tämä tarkoittaa täällä Suomessa sitä, että kohta ei todellakaan enää lämmitetä puilla, vaan hytistään talven pakkasissa elleivät suomalaiset lampaat sitten lopultakin avaa silmiään ja äänestä – mikäli ne eduskuntavaalit tulevat vielä – valtaan sellaisia suomalaisia, joilla on sydän ja isänmaanrakkaus vielä tallella. Meitä alkaa olla vähän, joten valitkaa tarkasti sitten!

Sopii kysyä miksi tähän järjettömään päätökseen on päädytty? Syy on hyvin yksinkertainen: Omavaraisuuden romuttaminen kaikilla mahdollisilla yhteiskunnan sektoreilla. Puulämmitys on ollut törkeän omavaraista ja mukavaa niille, joilla on sitä mahdollisuus käyttää. Suomella olisi vielä puutakin suurempi potentiaali toisessa, hitaasti uusiutuvassa luonnonvarassa, nimittäin soiden turpeessa. Mutta sekin on jo pitkälti ajettu alas. Kun näihin yhdistetään sekä presidentin että hallituksen halu ajaa isänmaa sotaan Venäjän kanssa – mikä ministerien Lintilä ja Marin suilla on jo tuotu julkisesti ilmi – niin kansan olojen kurjistaminen ja vihan nostattaminen on siinä oiva työkalu. Jospa lampaat saadaankin lopettamaan määkiminen ja vihaisiksi, niin sitten tarvitsee vain puskea kaikista mahdollisista medioista ulos jo pidemmän aikaa käytössä ollutta propagandaa: PUTININ SYYTÄ!

Eräs nyt jo manan majoille siirtynyt globalisti käytti iskulausetta: “Ensimmäiseksi proletariaatin on valloitettava tiedotusvälineet!” Lienette joskus kuulleet tästä tyypistä, hänen oikea nimensä oli  Vladimir Iljitš Uljanov, tunnettiin paremmin vallankumousnimellään Lenin. Oli muuten samaa porukkaa kuin nämä rahan ja velan luontioikeuden itselleen kieroilleet globalistit.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Eero Tillanen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Eero Tillanen
Kirjoittanut Eero Tillanen

Terävämielinen ja -kielinen, wanha mies. Aina isänmaan ja Suomen kansan asialla. Globalismin ja globalistien vihollinen.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
1 vuosi sitten

60 mottia halkoja kuivumassa ,antaa talven tulla.Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x