Lappeenrannan kaupunginvaltuutettu Risto Huovinen on eronnut perussuomalaisista ja lähtee vapauden liiton ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin Kaakkois-Suomen vaalipiiristä. Asiasta kertoo vapauden liiton tiedote.

“Perussuomalaiset erottivat allekirjoittaneen valtuustoryhmästään, koska vastustin Suomen jäsenyyttä Natossa ja Naton tukikohdan perustamista omaan kotikaupunkiini, Lappeenrantaan. Nyt olen tullut siihen lopputulokseen, että en voi toimia perussuomalaisissa ja erosin puolueesta, koska perussuomalaisten riveissä en voi enää ajaa Suomen etua. Mielestäni perussuomalaiset ovat tehneet siniset jo ennen vaaleja ja he ovat luopuneet kaikista niistä tavoitteistaan, joilla he ovat kannatusta saaneet”, Huovinen kommentoi.

Huovisen mukaan vapauden liitto vastustaa Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisen itsenäisyyden tuhoavaa Natoa, eikä puolue halua tuhota Suomen taloudelle ja turvallisuudelle välttämättömiä suhteita Venäjään. Vapauden liitto haluaa Suomen eroon EU:sta, mikä on välttämätön toimi Suomen pelastamiselle.

“Vain EU-ero lopettaa suomalaisten rahojen jakamisen Etelä-Euroopan velkamaille”, Huovinen paaluttaa.

Vapauden liitto tiedotti elokuun lopussa myös Vastaan Sanomien Vastavuorossa bloggaavan Ion Mittlerin lähtevän puolueen kansanedustajaehdokkaaksi. Mittler asettuu ehdolle Uudenmaan vaalipiiriin. Mittler onkin herättänyt huomiota politiikan piireissä erinomaisilla blogikirjoituksillaan.

“Olen kirjoittanut poliittisista aiheista noin tuhat blogia Uuden Suomen Puheenvuoroon viime vuosina. Nyt on aika ryhtyä sanoista tekoihin, ja pyrkiä vaikuttamaan yhteiskunnan asioihin myös poliittisena toimijana. Suomessa tarvitaan sellaisia päättäjiä, joiden mielestä kristilliset arvot ja ”oma kansa ensin”-ajattelu eivät ole vahingollisia”, Mittler jyrähtää vapauden liiton tiedotteessa.

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x