BAILANDO-SANNA

 

Pääministerimme Sanna ”bailando” Marin joutui jälleen juhlimisensa vuoksi mediamyrskyn silmään. Eikä tämä suinkaan ollut ensimmäinen kerta. Pääministerin kosteahkot iltamat ovat olleet otsikoissa jo aiemmin. Ihan ulkomaita myöten on suitsutettu, että tämän maan johtaja osaa juhlia ja pitää hauskaa. Valitettavasti vain näyttää siltä, että siihen se osaaminen sitten jääkin.

Viimeisimmissä juhlissa meno näyttikin jo olevan kohtalaisen kovaa. Voidaan todeta, että pääministeri oli selvästi päihtynyt, kuten eräässä laulussakin lauletaan. Nyt onkin herätelty epäilyksiä, ettei pääministeri olisi kaikin ajoin ollut täysin toimintakykyinen. On myös pohdiskeltu sitäkin, että bileissä virtasi muutakin kuin perinteisiä alkoholipitoisia juomia. Eritoten perussuomalaisten plutoona on ottanut Sanna Marinin nokittavakseen. On toivoskeltu hänen käyvän huumetestissä kaiken varalta. Erinomainen tilaisuus on tietenkin käytettävä. Ainakin hetkeksi huomio kääntyy pois omista takkien kääntelyistä. Onhan se niinkin, että kaikista somessa naukuvista ei itsestä ole bilettämään. Tai ei edes pyydetä bileisiin.

Jossain vaiheessa jatkuvat kohut Sanna Marinin ympärillä voivat käydä taakaksi omalle puolueelle ja hallituskumppaneille. Toistaiseksi puolustelijoita tuntuu riittävästi vielä löytyvän. Keskustan ryhmäjohtaja Juha Pylväs ihan kielsi omiaan ottamasta kantaa tähän syntyneeseen uuteen bilekohuun. Hyvät veljet ja siskot pitävät toisistaan huolta.

Nykyisen eduskunnan päätöksenteko on kieltämättä ollut oikukasta ja tempoilevaa aina silloin tällöin. Kesän korvalla se sai jo ihan surkuhupaisia piirteitä. Surkuhupaisuuteen osallistui toki myös ”valeoppositio” lähes yksituumaisesti. Voisi olla jo aika ulottaa huumeseulonnat ja puhalluskokeet eduskuntataloon.  Kyseessä on kuitenkin niin sanottu kansanedustajien työpaikka.

 

Ari Saukko, Tervola

 

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Ari Saukko

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Ari Saukko
Kirjoittanut Ari Saukko

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x