THL:n tutkimuksen mukaan korkean asteen opiskelijoilla on enemmän mielenterveyden ongelmia kuin muulla väestöllä. Tähän ei kuulemma ole mitään yksittäistä syytä, eikä tilanteen korjaamiseksi ole mitään yksittäistä keinoa. Tuttu tarina: jos valtion virasto tutkii jotain, koskaan ei löydy mitään syytä mihinkään, eikä mitään keinoa korjata ongelmia.

https://yle.fi/uutiset/3-12225357

Helsingin Sanomat uutisoi eilen, poiketen valtavirran huume-myönteisestä narratiivista, että “jauhojengin” tyylinen iloinen ja rento huumeiden viihdekäyttö ei olekaan täysin harmitonta ja haitatonta. Iloisten bileiden jälkeen voi tulla itku silmään seuraavien muutamien päivien aikana. Morkkis. Krapula. Masennus.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009020440.html

Elämä on parasta huumetta, ja ruoho on vihreämpää sillä puolella aitaa, jossa se ruoho ei ole kannabista.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

Ion Mittler

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Ion Mittler
Kirjoittanut Ion Mittler

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja: Suomesta Sveitsi 2.0.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x