Lappeenrannan kaupunginvaltuutettu Risto Huovinen on jättänyt perussuomalaisten valtuustoryhmän.

Huovinen kertoo ratkaisustaan Facebook-päivityksessään:

Olen eronnut perussuomalaisten valtuustoryhmän jäsenyydestä. Syynä on se, että en voi hyväksyä puolueen linjaa mm. Naton kannattamisen suhteen. Jos Suomi viedään Natoon, niin tuhoamme rauhan ja vahvan talouden turvanneet hyvät suhteemme Venäjään ja menetämme lopullisesti Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisen itsenäisyytemme. Tällaista kehitystä kannattavaa puoluetta en voi missään nimessä edustaa.

“Suomi voidaan pelastaa vain eroamalla EU:sta”

Huovinen kertoo perussuomalaisten nykyisen johdon kannattaa myös Suomen EU-jäsenyyttä.

“Nyt on käynyt juuri se, mistä varoitin, PS on lähtenyt tukemaan kaikkia niitä Suomen itsenäisyyden tuhoavia linjoja, joita pahimmat globalistipuolueet Suomessa ajavat.”

Huovisen mukaan Suomi voidaan pelastaa vain eroamalla EU:sta. Hänestä Naton kannattaminen puolestaan tarkoittaa käytännössä Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisesta itsenäisyydestä luopumista:

“Samalla tuhotaan vuosikymmeniä rauhan ja vaurauden varmistanut puolueettomuuspolitiikka. Suomen linja Venäjän suhteen on ollut vuosikymmenet oikea ja sillä tulee jatkaa. Suomella ei ole ollut mitään vaikeuksia Venäjän suhteen vuosikymmeniin. Ukraina on puolestaan varoittava asimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun Venäjän naapurimaa ei ylläpidä hyviä välejä Venäjään, vaan ryhtyy sen viholliseksi. Venäjän viholliseksi ryhtyminen kun ei näytä millään muotoa parantavan sille uhittelevan maan turvallisuutta.”

Huovinen kertoo olevansa myös pakkorokotusten suhteen kriittinen:

“Tiedämme siis tosiasiana sen, että koronarokotus ei vähennä kuolemia, koska niitä ei nuoremmissa ikäryhmissä ole lainkaan. Lisäksi tiedämne, että rokotus ei vähennä koronan leviämistä. Tästä kaikesta tiedosta huolimatta PS:n johto näkyy kannattavan vailla mitään perusteita tehtäviä hoitajien irtisanomisia. Itse taas en voi tietenkään kannattaa ihmisten toimeentulon ja jopa työttömyysturvan viemistä rokottamattomat erottamalla, jolle ei ole mitään todellisuuteen perustuvaa syytä.”

“Perussuomalaiset pettäneet kannattajansa”

kaupunginvaltuutettu Huovisen mukaan luopuminen kaikista tavoitteista itsenäisen Suomen pelastamisen suhteen, tarkoittaa perussuomalaisten kannalta sitä, että se on pettänyt kannattajansa totaalisesti:

Nykyinen puoluejohto haluaa vain puolueen hallitukseen, tuhoamaan itsenäisen Suomen lopullisesti, kokoomuksen apupuolueena. Tällaisesta porukasta on itsenäistä Suomea puolustavan ihmisen pakko erota.”

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x