Turkin ohjusisku irakilaiseen matkailukeskukseen tappoi 9 turistia keskiviikkona pohjoisessa Irakissa.

Washington Post kertoo, miten hyökkäyspaikalta kuvatut videot osoittivat kesäisen idyllin tuhoutuneen. Vähän ennen iskua perheet olivat kerääntyneet uima-altaan ääreen pulahtamaan tai lepäämään varjoon. Kun pommitukset alkoivat, huudot täyttivät ilman viiniköynnösten alla. Vanhemmat tarttuivat lapsiinsa ja juoksivat.

Turkki on toteuttanut sotilaallisia operaatioita PKK:ta vastaan Irakin pohjoisilla vuorilla vuosia.

Kommentti:

Mitenkäs se nyt oli, pitäisikö naapurin puolelle ohjuksia ampuvien ja viattomia siviilejä tappavien maiden kanssa kaveerata? Vai tehdä sittenkin lepyttelysopimuksia ja tukea tätä uuden liittolaisemme toimintaa?

Moraali on kaksinaista, mutta muistakaa nyt, että se on tärkeää, että ensi talvena Suomessa palellaan ja säännöstellään bensaa ja sähköä, koska Venäjä hyökkäsi naapuriinsa. Efesin siemailu altaan reunalla sen sijaan saa jatkua.

Kuvituskuva: Pixabay

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x