Fixit Finland järjestää jälleen lauantaina 20.8. mielenilmauksen Suomen EU-eron puolesta. Mielenosoitus alkaa Rautatientorilla kello 14:00. Osallistujat marssivat Rautatientorilta Eduskuntatalolle.

Mielenilmaus Eduskuntatalon edessä alkaa kello 15:00. Siellä kuullaan puheenvuoroja ennalta kutsutuilta vierailijoilta.

Fixit Finland kertoo lehdistötiedotteessaan:

“Mielenosoituksella me Suomalaiset vaadimme Suomen eroa EU:sta. Koemme, että EU menee vääjäämättä kohti liitovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jo nykyisinkin korkeaa verotustamme ollaan nostamassa entisestään ja ajetaan Suomalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat oman taloutensa tasapainoon. EU:n ilmastomuutos – kampanja on Suomen hallituksen mukaan tärkeämpi kuin laskea polttoaineiden hintaa, että kansa pystyy käydä töissä omalla autolla ja ruoan hinta halpenee. EU:n elpymispaketti on täysin kohtuuton Suomen osalta, emmekä voi sitä mitenkään hyväksyä. Suomen pitäisi olla itsenäinen maa ja sellaiseksi sen haluamme.

Meidän tulee saada päätösvalta oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista takaisin Suomeen. Se ei kuuluu EU:lle. Pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten haluamme kunnioittaa myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen eroa EU:sta.

Tapahtuma on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän, järjestön tai muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin olleen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomen lippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille ja järjestävä taho muistuttaa koronan edellyttämistä toimenpiteistä ennen tapahtumaa ja myös sen aikana.

Kuvituskuva: Santeri Viinamäki, CC BY-SA 4.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x