Yhdysvaltojen entinen YK-suurlähettiläs ja entinen Valkoisen talon kansallisen turvallisuuden neuvonantaja John Bolton möläytti tiistaina CNN:n haastattelussa olleensa osallisena ulkomaisten vallankumousten suunnittelussa.

Yhdysvalloilla on pitkä historia hallintojen vaihtamisesta mieleisekseen ympäri maailman.

Monet ovat nähneet Yhdysvaltojen aktiivisesti osallistuneen myös vuoden 2014 vallankaappaukseen Ukrainassa. Yksi tällaisen näkemyksen omaavista on ollut kuuluisa Chicagon yliopiston valtiotieteen professori John J. Mearsheimer.

John Bolton myönsi CNN:n osallistuneensa vallankaappausten suunnitteluun ulkomailla.

Kuva: Gage Skidmore, CC BY 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x