Maaliskuussa Hämeenlinnan perussuomalaisten puheenjohtajan ja perussuomalaisten hämeen piirin 2.varapuheenjohtajan paikalta puolueen ulko- ja turvallisuuspoliittisen linjamuutoksen johdosta eronnut hämeenlinnalainen varavaltuutettu Kimmo Kautio on valittu vapauden liiton eduskuntavaaliehdokkaaksi Hämeen vaalipiirissä.

Kautio toimii myös Vastaan Sanomien päätoimittajana.

”Tarkoitukseni oli jättää koko politiikka, kun Suomi päätti lähteä Nato-tielle historiallisen irvokkaalla tavalla, puolueiden ja lähes koko eduskunnan joukkotakinkäännön, kiireen ja hätäilyn saattelemana. Suomi ajettiin harmaalle alueelle vastoin kaikkea maamme historiallista valtioviisautta. Nato-hakemus tulisi vetää takaisin”, Kautio kommentoi.

”Puolueettomuuspolitiikka ei ole ollut syyttä Suomen ruisleipää ja voita. Voimakkaista kannanotoista maailman melskeisiin pidättäydyttiin. Näin kansalliset edut, kuten edullisen energian saanti ja bilateraalinen kauppa itänaapurin kanssa turvattiin. Ruoan tuotantoa Suomessa turvasi se, että idässä oli ylituotannolle markkinaa”, Kautio jatkaa.

”Kekkosen Suomi ei olisi koskaan antanut ulkoa saneltujen pakotteiden sotkea maamme asioita, kuten ne nyt on sotkettu. Sukupolveltani näyttää puuttuvan oleellisen ymmärrys. Koen velvollisuudekseni jatkaa politiikassa”, Kautio lataa.

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

[…] joukko paikallisia valtuutettuja ja muita paikallistoimijoita siirtyi Vapauden liiton riveihin. Vapauden liiton riveihin on siirtynyt myös entinen Hämeenlinnan perussuomalaisten puheenjohtaja ja Hämeen piirin 2. varapuheenjohtaja […]

trackback

[…] P.S. Rehellisyyden nimissä lienee todettava, että Vastaan Sanomat asemoitunee Vapauden liiton äänenkannattajaksi. […]Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x