Nato-jäsenyyden ja EU-federalismin kannattajana tunnettu kansanedustaja Elina Valtonen (kok.) twiittasi perjantaina, että Suomi on riittävän turvallinen myös ilman Nato-jäsenyyttä.

“Nato-juna on jäänyt hetkeksi tyhjäkäynnille, mutta se ei tarkoita, että olisimme ”välitilassa” tai ”harmaalla alueella”, vaan turvallisessa Suomessa, jolla on vahva oma puolustus, hyvä kokonaisturvallisuuden toimeenpanokyky sekä laaja tuki ystäviltämme”, Valtonen twiittasi.

Kommentti:

Tällaiset ulostulot herättävät varmasti kummastusta sekä myönteisesti että kielteisesti Natoon suhtautuvissa. Nyt kun Suomen turvallisuuden kannalta ehdottoman kiireelliseksi asiaksi luonnehdittu Nato-hakemus on jätetty, Suomi onkin näköjään aivan riittävän turvattu myös ilman Nato-jäsenyyttä.

Mitään kiirettä eikä hätää ei siis missään vaiheessa ollutkaan?

Kuva: Pixabay

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x