Maaseudun Tulevaisuus kertoi perjantaina 20.toukokuuta Suomen saaneen EU-komissiolta luvan tukea maatiloja verohelpotuksilla kiinteistöveroon.

Maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvinen (kesk.) kommentoi asiaa perjantaina Twitterissä:

“Loistouutinen suomalaisille maatiloille: Komissio antoi vihreää valoa maatalouden tämän vuoden verohelpotukselle. Pykälät viedään pian eduskuntaan. Kiinteistöverohuojennuksen merkitys tilaa kohden on parhaimmillaan kymmeniätuhansia euroja. Työvoitto!”

Kommentti:

Jos maa- ja metsätalousministeri kommentoisi Kremliltä saatua lupaa antaa Suomen huoltovarmuuden turvaamiseksi verohelpotuksia maanviljelijöille, puhuisimme “suomettumisesta” kovaan ääneen.

Suomi on nyt ilmeisesti rukoillut ja kumarrellut päät märkinä Brysseliin päin, kun ministeri kutsuu “työvoitoksi” sitä, että saamme päättää omista asioistamme.

Onneksi yksi asia on varma: Yksikään eliitin liepeillä pyörivä poliitikko, virkamies tai valtamedian edustaja ei näe tässä kumartelussa mitään ongelmaa, vaan katsoo muualle ja käy ahon laitaa ilman paitaa.

Onneksi joku sentään näkee. Raahelainen varavaltuutettu Arvo Latomaa (ps.) kommentoi mielipidekirjoituksessaan Maaseudun Tulevaisuudessa tiistaina 24.5.2022:

“Suomettumisen ajan sanotaan olevan ohi. Ei pidä paikkaansa. Suomettumista on edelleen, ja vahvaa sellaista, suunta vain on muuttunut idästä etelään. Ennen oli kotiryssiä, nykyisin lobbareita ja meppejä. Sama rähmällään olo jatkuu, nyt kansan kustannuksella.”


Lähde: Maaseudun Tulevaisuus

Kuva: Pexels free photos

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x