Uusi Suomi -verkkolehden suosittu blogipalvelu Puheenvuoro löi Nato-päätösten päivänä maanantaina 16.5. sensuurivaihteensa täysille.

Ensin palvelusta sai lähteä Vastaan Sanomien päätoimittaja Kimmo Kaution blogikirjoitus ”Suomen Nato-mielisillä on ukrainalaisten verta käsissään”. Voit lukea sensuroidun kirjoituksen Vastaan Sanomista.

Heti perään saman iltapäivän aikana samanlaisen kohtelun sai kokea Antti Kivimäen kirjoitus ”Naton hyökkäyssodat ja niissä tehdyt sotarikokset”, jossa Kivimäki todisti väkevästi ja lähteistäen Naton sotarikoksia lähihistoriasta.

Nato-kriittisiä bloggaajia siis kohtaa Puheenvuorossa sensuuri, mutta jo pitkään blogipalvelun suojelusta ovat nauttineet kommentoijat, joiden ainoa tehtävä on ollut henkilöönkäyvä ja loukkauksia viljelevä kommentointi käytännössä kaikkien Nato-kriittisten kirjoittajien blogeissa.

Kuva: Pixabay

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
JKP
JKP
1 vuosi sitten

Tämä on suomen historian synkimpiä hetkiä. 2012 kun Sauli Niinistö valittiin presidentiksi, tiesin tämän hetken tulevan. (“SN”)

H.Moilanen
H.Moilanen
1 vuosi sitten

Eivätkö Arvoiset bloggaajat ole vielä oppineet säästämään Kirjoituksiaan…Koommenteineen…Johonkin Netin ilmaisiin arkistointi palveluihin..Nyt joutuu tässä H.Moilasena ihmettelemään mistä tässä oli lopulta kyse..

Annie K
Annie K
1 vuosi sitten

Luin ton ”Suomen Nato-mielisillä on ukrainalaisten verta käsissään”-tekstin ja siinä oli tosi hyviä pointteja! Mua kiinnostaisi lukea myös toi toinen kirjoitus ”Naton hyökkäyssodat ja niissä tehdyt sotarikokset”. Kerkesin lukea siitä vain otsikon ja olin ajatellut lukea sen kokonaan iltapäivällä, mutta siihen mennessä se oli jo sensuroitu pois. Jäi vähän harmittamaan, kun aihe on kuitenkin sellainen, joka kiinnostaisi mua todella paljon. Nyt kyseistä tekstiä ei enää löydy mistään. Pystyisitkö mahdollisesti kysymään Kivimäeltä, josko kyseinen teksti voitaisiin julkaista täällä Vastaan Sanomissa tai jossain muualla? Kiitti jo valmiiksi! 🙂Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x