Kuopion perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Pekka Timonen tiedottaa Facebookissa kahden valtuutetun ja heidän lisäkseen viiden muun perussuomalaisten jäsenen siirtyvän vapauden liittoon. Alla tiedote kokonaisuudessaan:

“Tiedote 28.4.2022

Olemme eronneet Perussuomalaisista ja liitymme Vapauden liittoon.
Vapaus on tärkeimpiä asioita mitä meillä on. Sananvapaus, liikkumisen vapaus, kokoontumisen vapaus, vapaus tehdä työtään ja elättää itsensä ja perheensä, vapaus päättää omasta kehostaan ja terveydestään, vapaus omaan mielipiteeseen. Kaikki edellä mainitut ovat olleet lisääntyvästi uhattuina Suomessa viime aikoina. Tästä ehkä räikein esimerkki on sote-henkilöstön työssäolon estäminen perustuslain vastaisella rokotepakolla.


Perussuomalaisten viimeaikaiset turvallisuuspoliittiset linjaukset, sekä ilmeinen haluttomuus puolustaa kansalaisia yksilönvapauksiin kohdistetuilta rajoituksilta eivät vastaa näkemyksiämme ja arvojamme. Pidämme häiritsevinä ja puolueen oletetun kansallismielisen, aiemmin itsenäisyyttä ja puolueettomuutta painottaneen linjan vastaisina seikkoina etenkin:


1) Nopeasti muuttunutta, puolueen alkuperäisen puolueohjelman kanssa ristiriitaista, turvallisuuspolitiikkaa (NATO-kiihkoilu ja Suomen puolueettomuuden/liittoutumattomuuden hylkääminen),


2) Perusteettomien, ja osin perustuslain vastaisten, koronarajoitusten, koronapassin ja hoitajien pakkorokotuslain läpimenon sallimista ilman riittävää vastustusta,
sekä


3) Jussi Halla-ahon viimeaikaisissa puheissa esille tullutta lämpenemistä ”vihreälle siirtymälle”, joka näyttää saaneen puolueen hiljaisen hyväksynnän.
Saamamme lisääntyvän palautteen myötä, samoin on kokenut myös suuri osa äänestäjistämme.


Toivomme Kuopion perussuomalaisille kaikkea hyvää. Haluaisimme yhteistyön kanssanne jatkuvan, vaikka poliittiset tiemme nyt eroavatkin. Joukossanne on paljon hyviä tyyppejä.


Työ Suomen itsenäisyyden, sekä sen kansalaisten vapauden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin puolustamiseksi jatkuu meidän osaltamme Vapauden liiton riveissä.
Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleiksi mukaan joukkoomme. Puoluetaustasta tai -taustattomuudesta huolimatta. Juuri nyt on aika kääriä hihat, yhdistää voimat, ja ryhtyä töihin itsenäisen Suomen ja vapauden puolesta. Hyvässä yhteistyöhengessä, demokratiaa kunnioittaen.


Vapauden liiton toiminta Kuopiossa käynnistyy NYT! Vapauden liittoon voit tutustua osoitteessa www.vapaudenliitto.fi sekä www.vapaudenliitto.fi/kuopio (vähitellen täydentyvä alasivumme)
Yhteydenotot ja tiedustelut: kuopio@vapaudenliitto.fi
Yhteystiedot muualla Suomessa: https://vapaudenliitto.fi/yhteystiedot/


Kuopiossa 28.4.2022
Pekka Timonen (Kuopion kaupunginvaltuutettu, Pohjois-Savon aluevaltuutettu)
Pauli Kainulainen (Kuopion kaupunginvaltuutettu)
Toni Ossi
Sari Pennanen
Heikki Väisänen

Lisäksi kanssamme Vapauden liitto Kuopion perustajajäseninä mukaan ovat liittyneet jo aiemmin Perussuomalaisista eronneet Topi Kortelainen ja Mika Hämäläinen.

Itsenäisen Suomen ja Vapauden puolesta.”

Kuva: Pexels free photos

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

[…] Sanomat kertoi huhtikuussa kuohunnasta Kuopion perussuomalaisissa, jossa joukko paikallisia valtuutettuja ja muita […]Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x