Ainakin kymmenen venäläistä maakaasua ostavaa eurooppalaista yritystä on avannut Gazprombankissa tilin Venäjän ruplamaksuvaatimuksen täyttämiseksi. Gazpromia lähellä olevan lähteen mukaan neljä maata on jo tehnyt maksuja, kertoo uutistoimisto Tass.

Gazprom katkaisi tänään kaasutoimitukset Puolaan ja Bulgariaan, koska maat eivät ole suostuneet vaatimuksiin ruplamaksuista. Itävalta ja Unkari ovat ilmoittaneet vaihtavansa ruplia kaasutoimituksen maksamiseksi.

Suurin mielenkiinto tällä hetkellä kohdistuu siihen, mitä Euroopan suurimmat venäläisen kaasun ostajat Italia ja Saksa tekevät.

Kuva: Pexels free photos

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus


Kumppani-ilmoituksetHaluatko lukea geoblokattuja uutisia, esimerkiksi Venäjän mediasta? Tarvitset vain VPN-palvelun.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x